Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма: «Час розпочати підготовку до опалювального сезону 2024-2025 років»

Дата: 12.02.2024 17:11
Кількість переглядів: 154

Фото без опису
На нараді під головуванням начальника Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми говорили про необхідність належної підготовки до опалювального сезону 2024-2025 років з урахуванням ефективності та раціональності логістичних ланцюгів забезпечення населення паливними дровами.

Фото без опису

З порушеного питання доповіли начальник відділу будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації Степан Яремин, керівник філії «Кутське лісове господарство» ДП «Ліси України» Юрій Сойма, керівник РП «Райагроліс» Микола Атаманюк та директор НПП «Гуцульщина» Юрій Стефурак.

Фото без опису

«Забезпечення реалізації паливних дров в обсягах, необхідних для задоволення потреб населення району, є пріоритетним. Потрібно системно працювати щодо отримання затверджених лімітів на використання природних ресурсів, враховуючи оптимальність шляхів постачання/перевезення лісопродукції до людей», - наголосила Наталія Кучма.

Фото без опису

Лісова галузь Косівщини готова знайти для потреб району необхідний обсяг паливних дров. Для цього територіальні громади проведуть актуальні розрахунки потреб в дровах, виходячи з реальних можливостей та виробничих потужностей лісових господарств району.

Фото без опису

Найближчим часом заплановано проведення наради з головами територіальних громад району та лісокористувачами.

Фото без опису

«Вирішувати ряд складних питань щодо постачання паливних дров необхідно вже сьогодні, не чекаючи початку нового опалювального сезону у жовтні-листопаді», - підсумувала Наталія Кучма.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора