Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Прикарпатті відбувся Форум у межах проєкту «Сприяння соціальному згуртуванню постраждалих громад, де впроваджуються інклюзивні житлові рішення»

Дата: 15.02.2024 15:28
Кількість переглядів: 113

Фото без опису
Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко разом з представниками структурних підрозділів облдержадміністрації взяла участь у Форумі в рамках проєкту «Сприяння соціальному згуртуванню постраждалих громад, де впроваджуються інклюзивні житлові рішення», що реалізується в Івано-Франківській області. 

Проєкт впроваджується за фінансової підримки Уряду Республіки Корея.

 «З перших днів повномасштабної війни Міжнародна організація міграції насамперед відповідала за проживання внутрішньо переміщених людей, яких в нашу область прибуло більше 150 тис,  і це люди, які втратили свої домівки. Вони -  герої нашого часу, бо змогли на новому місці розпочати нове життя. Міжнародна організації з міграції дуже багато зробила як дрібних ремонтів на наших соціальних  об’єктах, так і надана допомогу на придбанням генераторів і сонячних батарей. Ще одним напрямом роботи з МОМ спільно з облдержадміністрацією стало будівництво соціального житла для ВПО» - розповіла Людмила Сірко.

 У рамках проєкту дві ініціативні групи з Івано-Франківської та Коломийської громади пройшли тренінги, що розширили їх навички зі сприяння інклюзивному діалогу в громадах, після чого розробили та реалізовують плани соціальної згуртованості та плани відновлення соціокультурних інфраструктурних об’єктів громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора