Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пліч-о-пліч зі спортом: у Рожнівській громаді змагалися юнацькі волейбольні команди

Дата: 15.02.2024 14:26
Кількість переглядів: 37

Фото без опису
Вчора, 14 лютого 2024 року, у Рожнівській громаді змагалися за звання найсильніших у волейболі: у поєдинках на волейбольному полі зустрілися юнацькі команди із Хімчинського ліцею «Інтелект», Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника, Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини та Рибненської гімназії.

Об’єднані спортивним духом, завзяті та рішучі, юні волейболісти за підтримки своїх наставників-тренерів та друзів-вболівальників вперто боролися за право представляти свою громаду на третьому етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Фото без опису

У спортивному залі Хімчинського ліцею, на базі якого проходили змагання з волейболу, панувала неймовірна атмосфера: юнаки заряджали своєю енергією всіх присутніх, вправно атакуючи м’ячем суперників.

У напруженій, але дружній грі визначилися переможці та призери змагань.

Фото без опису

Найсильнішою юнацькою волейбольною командою громади стала команда Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника. На другому місці – волейболісти Хімчинського ліцею «Інтелект», третіми фінішували гравці волейбольної команди Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини.

Юнаків нагороджували заступник Рожнівського сільського голови Роман Матейчук та директор Хімчинського ліцею Валентина Розвадовська. Від директорки школи хлопці отримали у дарунок солодкий букет до Дня всіх закоханих.

Вітаємо юних спортсменів Рожнівської громади! Молодці! Чудові результати!

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора