Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові воїни-афганці зустрілися із місцевою владою

Дата: 21.02.2024 19:40
Кількість переглядів: 101

Фото без опису
Сьогодні, 21 лютого 2024 року, відбулася зустріч активу районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану із керівництвом райдержадміністрації та головами територіальних громад району. Нараду вела голова районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Фото без описуГолова РО УСВА Дмитро Урбанович порушив питання встановлення у районі пам’ятника воїнам України, які загинули у бойових діях в Афганістані. За задумом монумент воїнам-афганцям повинен бути скромним, без зайвої помпезності, проте з шаною та пам’яттю про полеглих земляків.

Фото без описуНа зустрічі йшлося також про виділення районній організації приміщення для зборів, зустрічей та засідань її членів.

Фото без описуУ підсумки сторони дійшли згоди, що приміщення для проведення нарад районній організації УСВА надаватиме Косівська міська рада за потреби та за письмовим зверненням її керівника.

Фото без описуВ органах місцевого самоврядування району вивчатимуть питання спорудження монумента воїнам-афганцям: у разі позитивного рішення пам’ятник зводитимуть у визначеному законодавством порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора