Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у Косівській громаді набирає обертів другий етап змагань

Дата: 22.02.2024 14:10
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Неймовірні емоції, змагальний дух, атмосфера дружби та підтримки панували вчора, 21 лютого 2024 року, у Пістинському ліцеї. За чемпіонський титул з волейболу тут боролися п’ять дівочих команд із Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого, Косівського ліцею імені Ігоря Пелипейка, Пістинського ліцею, Яворівського ліцею «Гуцульщина» та Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика.

Фото без описуВмотивовані до перемоги, з гарним настроєм та посмішками на обличчях дівчата дарували своїм вболівальникам та гостям спортивного дійства чудову гру, яка заряджала азартом та позитивною енергією, додавала яскравих фарб в похмурий зимовий день за вікном.

Фото без описуА підтримували юнок на спортивному полі й справді чимало шанувальників волейбольних поєдинків: з командами гравців приїхали друзі-однокласники, сильне плече підтримки дівчата відчували від своїх наставників та педагогів, повболівати за юних спортсменок прийшли представники відділу освіти Косівської громади Володимир Лаврук, Косівської райдержадміністрації Оксана Швед та директор Пістинського ліцею Василь Лаврук.

Фото без описуНаснаги до перемоги, впевненості у своїх силах дівчатам додавали Чемпіонка України з джиу-джитсу, дворазова Чемпіонка Ізраїлю з джиу-джитсу, Чемпіонка Ізраїлю з греммінгу, срібна призерка чемпіонату України з бойового самбо Каміла Козлан та Чемпіон області з бадмінтону Давид Шкром’юк, які разом виконали почесну місію спортивного свята – здійняли у височінь державний стяг України.

Фото без описуЗмагання тривали упродовж цілого дня, ігри переривала й тривога. Але волейбольні баталії успішно відбулися і дівчата виявили з-поміж себе найвправніших волейболісток.

Фото без описуТак, на третьому етапі змагань Косівську громаду представлятимуть волейболістки з Яворівського ліцею «Гуцульщина». Друге місце по праву посіли дівчата із Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика. Третіми фінішували спортсменки Косівського ліцею імені Ігоря Пелипейка.

Фото без описуНагороджував переможців та призерів координатор змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Косівській громаді Олександр Михлюк.

Фото без описуЗахоплюємося наполегливістю юних волейболісток Косівської громади, щиро радіємо їхнім успіхам у спорті та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому.

Фото без описуРазом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора