Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У пам’ять про загиблих воїнів: у Косові молилися за полеглих земляків

Дата: 23.02.2024 17:38
Кількість переглядів: 60

Фото без опису
Сьогодні майдан Незалежності у Косові зібрав людей на поминальну молитву за полеглими Захисниками та Захисницями України. Панахида за загиблими воїнами, яку щомісяця проводять у Косові, збіглася у часі із другою річницею повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну.

Фото без описуМолитовно вшанувати пам’ять загиблих бійців із Косівського району зібралися родини воїнів, побратими, військовослужбовці, представники влади та містяни.

Фото без описуЗаупокійну молитву біля Меморіалу Героїв Косівщини очолили декан Косівський ПЦУ Іван Близнюк та декан Косівський УГКЦ Роман Іванюлик. Спільно зі священниками отці відслужили панахиду за воїнами Збройних Сил України, які полягли смертю Героя на полі бою із окупантами.

Фото без описуНа жаль, Меморіал Героїв у Косові невпинно поповнюється новими стелами із назавжди увічненими на них мужніми синами та дочками нашого краю.

Фото без описуЗа два роки російсько-українська війна забрала життя у 97-ми наших земляків, які зі зброєю в руках стали на захист Вітчизни. Більше сотні бійців-земляків полягли за нашу свободу з часу окупації Криму у 2014 році…

Фото без описуВічна пам’ять Героям…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора