Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Яблунівській громаді тривають учнівські змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 23.02.2024 18:02
Кількість переглядів: 124

Фото без опису
Сьогодні спортивні змагання «Пліч-о-пліч» об’єднали дівчат Яблунівської територіальної громади: тут відбулися волейбольні поєдинки між командами «Фортуна» Середньоберезівського ліцею, «Незламні» Стопчатівського ліцею, «Джавеліни» Уторопського ліцею та «Незламні серця» Яблунівського ліцею імені Івана Франка.

Фото без описуДівочі баталії тривали в умовах сильної конкуренції: кожна команда ретельно підготувалася до змагань, у поводженні з м’ячем демонструвала свою силу та спритність. На волейбольному майданчику дівчата були готові до будь-яких випробувань.

Фото без описуПідтримати юних волейболісток у їхньому прагненні вибороти путівку на третій етап спортивних змагань прийшли голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма та Яблунівський селищний голова Юрій Коваль.

Фото без опису«Спортивні змагання – це завжди про мотивацію, працю над собою, силу волі та бажання перемогти. Наснаги вам, дівчата, та чесної гри! Нехай переможе найсильніший», - зазначила у своєму виступі Наталія Кучма.

Фото без описуУ спортивному залі вирував та запалював дух змагань. У фіналі у двобої зійшлися команди Яблунівського та Стопчатівського ліцею. Гравці йшли очко в очко. Та змагання залишаються змаганнями. У підсумку з-поміж дівчат визначилася трійка лідерів.

Фото без описуПерепустку до наступного етапу завоювали волейболістки Яблунівського ліцею імені Івана Франка. У дівчат – заслужене «золото».

Фото без описуДещо їм поступилася дівоча команда Стопчатівського ліцею, посівши другу сходинку п’єдесталу спортивної шани. Трійку замкнули спортсменки Середньоберезівського ліцею, виборовши бронзові медалі.

Фото без описуЦього дня не обійшлося без сліз - сліз перемоги, а комусь з дівчат хотілося плакати, розуміючи, що перемога була досить близько…

Фото без описуДівчата, ви неймовірні! Неймовірні у грі та вмінні радіти, співпереживати та переживати! Дякуємо за заряд позитивних емоцій, посмішки, наполегливість та щирість. Продовжуйте мандрувати світом «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Вперед до нових перемог!

Разом переможемо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора