Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма взяла участь у нараді Косівської окружної прокуратури

Дата: 28.02.2024 15:06
Кількість переглядів: 62

Фото без опису
Сьогодні, 28 лютого 2024 року, у Косівській окружній прокуратурі під головуванням її керівника Дмитра Медведчука відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Косівського та Верховинського районів.

Участь у нараді взяли перший заступник керівника Івано-Франківської обласної прокуратури Андрій Байдак, голови Косівської та Верховинської районних військових адміністрацій Наталія Кучма і Василь Бровчук, керівники правоохоронних органів районів.

Нараду провели для координації діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності. Йшлося про стан протидії злочинності за результатами роботи 2023 року на території Косівського та Верховинського районів, роботу щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним зі збройним конфліктом, протидію злочинності у сфері охорони навколишнього середовища, майновим кримінальним правопорушенням тощо.

Особливу увагу акцентували на конкретних недоліках, які потребують усунення і доопрацювання, озвучили пріоритетні завдання на 2024 рік, узгодили подальшу взаємодію на ключових напрямах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора