Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові розпочали підготовку до районного етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 29.02.2024 18:08
Кількість переглядів: 84

Фото без опису
На Косівщині активно тривають територіальні змагання у рамках спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». У Рожнівській, Яблунівській, Косівській та Космацькій громадах школярі активно змагаються за путівку до наступного етапу змагань, до них вже зовсім скоро доєднаються юні спортсмени та спортсменки Кутської громади.

Фото без описуСьогодні у Косові розпочали готуватися до третього етапу змагань: у голови Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми відбулося перше організаційне засідання.

Фото без описуУчасть у ньому взяли заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак, начальник відділу освіти Яблунівської селищної ради Ірина Кур’янська, начальник відділу освіти Кутської селищної ради Вікторія Шнайдер, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк, начальник відділу освіти Косівської міської ради Іван Яким’юк, інструктор-методист Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко» Олександр Михлюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту Космацької сільської ради Микола Палійчук, головний спеціаліст відділу освіти Рожнівської сільської ради Уляна Никифоряк, головний спеціаліст відділу економічного розвитку райдержадміністрації Оксана Швед.

Фото без описуНа нараді обговорили основні питання щодо термінів та місця проведення змагань, гідного відзначення переможців та призерів районного етапу наймасштабнішого спортивного проєкту країни.

Фото без описуЯк повідомляють представники кожної громади району, школярі охоче беруть участь у змаганнях та на всі 100% викладаються на спортивних майданчиках. Ігри проходять у дружній атмосфері за підтримки чисельних вболівальників. Кожна команда мріє дійти до фіналу та гідно представити свій заклад освіти на районному етапі проєкту.

Фото без опису«У квітні-травні на Косівщині стартує третій етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Для належної організації ігор з командних видів спорту попереду у нас багато роботи. Дякуємо Збройним Силам України за можливість дітям зростати здоровими та розвиватися», - підсумовує Наталія Кучма.

Фото без описуДо слова, на Косівщині у спортивному проєкті у командних видах спорту вже взяли участь близько двох тисяч школярів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора