Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Космацькому ліцеї імені Омеляна Ковча відкрили клас безпеки

Дата: 01.03.2024 20:56
Кількість переглядів: 60

Фото без опису
У час війни важливо не нехтувати своєю безпекою та бути свідомими: цьому тепер навчатимуть школярів Космацького ліцею імені Омеляна Ковча Космацької сільської ради.

Фото без опису

Тут сьогодні урочисто відкрили шкільний клас безпеки, де для дітей проводитимуся заняття з основ правил пожежної та мінної безпеки, безпеки життєдіяльності в цілому. Заняття в таких класах будуватимуться за принципом інтерактивних методів навчання з урахуванням вікових категорії. 

Фото без опису

Відкриття кабінету безпеки відбулося за участі голови Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми, начальника районного відділу поліції ГУНП в області Павла Федія, очільника районного відділу ГУ ДСНС України в області Василя Ковалюка, Космацького сільського голови Дмитра Мохначука, начальника відділу освіти, молоді та спорту Космацької сільської ради Миколи Палійчука та директора Космацького ліцею імені Омеляна Ковча Василя Линдюка.

Фото без опису

Наталія Кучма разом із правоохоронцем Павлом Федієм та рятувальником Василем Ковалюком перерізали символічну стрічку, яка ознаменувала початок роботи приміщення, в якому малечі та учнівській молоді розповідатимуть, пояснюватимуть, показуватимуть та відпрацьовуватимуть на практиці все, що допоможе їм захистити життя.

Фото без опису

«Щиро радію, що клас безпеки запрацював у Космацькому ліцеї імені Омеляна Ковча. Вірю, що завдяки правильним та ефективним заняттям в такому інтерактивному, продуманому, наповненому цікавим для дітей обладнанням класі діти знатимуть як захистити себе в реальному та цифровому житті. Дякую Збройним Силам України за можливість втілювати такі проєкти в життя», - підкреслила у своєму вітальному слові Наталія Кучма.

Фото без опису

Очільниця району Наталія Кучма відзначила подякою директора Космацького ліцею Василя Линдюка за його внесок у створення безпечних умов перебування школярів у закладі освіти, впровадження класу безпеки як важливого компоненту для забезпечення безпеки та гармонійного розвитку учнів. 

Фото без опису

Віримо, що пройде час, і світ буде ставити українські класи безпеки у приклад якісного та ефективного простору для навчання дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора