Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Серцем єдиним, ми – Україна!»

Дата: 04.03.2024 18:16
Кількість переглядів: 241

Фото без опису
Запрошуємо прикарпатських школярів, творчих й талановитих, долучатися до масштабного обласного проєкту.

👆✒️ Якщо ви та ваші друзі цікавитесь подіями сьогодення, майстерно володієте словом та хочете розповісти цікаві історії про наших Захисників та Захисниць, а також добре співаєте чи танцюєте, то конкурс «Серцем єдиним, ми – Україна!» - саме для вас.

Створити креативні команди талановитої молоді запрошуємо учнів 8-11 класів з усіх шкіл Івано-Франківської області. Свої доробки можна презентувати також і з допомогою вокалу та хореографії.

Мета проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна!» - підсилити національно-патріотичне виховання школярів, підтримати обдарованих дітей та сприяти їхньому психоемоціному розвантаженню.

Творчий конкурс буде відбуватись у три етапи – на рівні тергромад, районів та області, і орієнтовно триватиме до 10 травня.

Оцінюватиме твори й виступи нашої молоді професійне журі, до якого будуть задіяні військові, митці, педагоги.

За результатами конкурсу кращі твори про героїчну боротьбу наших мужніх воїнів будуть опубліковані у збірці. А на їхніх авторів чекають цінні подарунки, чимало сюрпризів та можливість поїхати за кордон на відпочинок.

Варто зауважити, що проєкт не фінансується з державного, обласного чи місцевих бюджетів. Згодосились підтримати нашу талановиту молодь люди доброї волі, меценати та міжнародні партнери. За що їм велика подяка!

➡️ Поряд з цим хочу нагадати, що на Прикарпатті проводиться обласна учнівська олімпіада "Як ти знаєш Біблію" та конкурс учнівських творів на морально-етичну тематику "Бог, Україна, родина і я".

Ці заходи мають на меті формувати християнські цінності у наших дітей. На переможців також чекають приємні сюрпризи.

Тож запрошую школярів активно долучатися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора