Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проєкт «Турбота про родину Героя» набирає обертів

Дата: 05.03.2024 10:30
Кількість переглядів: 69

Фото без опису
Про це сьогодні йшлося на нараді з керівниками структурних підрозділів Івано-Франківської обласної державної адміністрації та головами райдержадміністрацій, яку провела голова обласної державної адміністрації-начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. 

Зазначалося, що цього року до інціативи, що має на меті залучити до оздоровлення та відпочинку родини наших полеглих воїнів, впроваджуємо нові напрями. 

Зокрема, планують проводити культурницькі заходи (відвідання театрів, різноманітних мистецьких акцій);  залучити до відвідування  туристичних локацій національно-природні парки, які є на територіі області, і пропонують тури одного  дня для дітей та дорослих, а також  втілити ще один напрям – турбота про здоров’я для рідних наших полеглих захисників. Для цього залучатимуться медичні фахівці з усієї області, щоби в одному місці люди мали можливість пройти комплексні обстеження й консультації лікарів. 

"Наразі готуємо обласну програму, що дозволить системно забезпечувати оздоровленням та відпочинком учасників нашого проєкту, - зазначила очільниця Прикарпаття. -  Також продовжуємо працювати над залученням ще більшої кількості готельєрів області, що дасть можливість охопити оздоровлення більше родин. Триває робота із організації нових екскурсійних турів вихідного дня; походів в гори з дегустаціями екопродуктів".

Варто нагадати, що торік у межах проєкту «Турбота про родину Героя»  охоплено оздоровленням та відпочинком понад 250 дітей загиблих захисників. Понад сотня людей взяли участь в екскурсійних турів Івано-Франківщиною. 

"Цього року будемо продовжувати втілювати ініціативу, залучивши ще більше можливостей для того, щоби рідні наших Героїв відчували турботу. Переконана, такі заходи сприятимуть емоційному перезавантаженню дітей та дорослих, яким через війну довелось пережити біль втрати", - резюмувала Світлана Онищук.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора