Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у Кутській громаді стартував територіальний етап змагань

Дата: 06.03.2024 15:18
Кількість переглядів: 58

Фото без опису
Одразу трьох лідерів у волейболі, баскетболі та футзалі визначили у Кутській територіальній громаді: сьогодні тут стартував другий етап спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

На офіційному відкритті змагань у гостинному спортивному залі Старокутського ліцею було ніде яблуку впасти. П’ять юнацьких волейбольних команд, дві дівочі баскетбольні команди та п’ять шкільних команд з футзалу зі стартом етапу наймасштабніших учнівських змагань країни вітали голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма, Кутський селищний голова Дмитро Павлюк, начальник відділу освіти Кутської селищної ради Вікторія Шнайдер і начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Кутської селищної ради Володимир Подоляк.

Фото без опису«Щиро радію, що змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» гуртують довкола себе стільки юних спортсменів та спортсменок. Захоплююся вашою мотивацією, силою волі та бажанням перемогти. Чесної гри та перемоги найсильнішим», - побажала школярам Наталія Кучма.

Упродовж цілого дня у Старих Кутах тривали ігри: за право представляти громаду на третьому етапі змагань у спортивному залі школи боролися дівчата-баскетболістки та юнаки-волейболісти, а на спортивному майданчику зі штучним покриттям любителі футзалу намагалися забити переможного гола у ворота суперника.

Фото без описуУ підсумку насиченого спортивними подіями дня перепустку до наступного етапу спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» завоювали кращі команди з волейболу, баскетболу та футзалу.

Так, у волейбольному батлі з-посеред команд із Старокутського, Великорожинського, Тюдівського, Розтоківського та Кутського ліцеїв перемогу заслужено вибороли волейболісти Кутського ліцею. Другими фінішувала команда із Розтоківського ліцею, третю сходинку спортивної шани посіли школярі Старокутського ліцею.

У поєдинку із баскетбольним м’ячем між Великорожинським та Старокутським ліцеями перемога у команди баскетболісток із Старокутського ліцею.

Фото без описуСильними у футзалі були команди Тюдівського, Розтоківського, Старокутського, Кутського ліцеїв та Малорожинської гімназії. Та змагання залишаються змаганнями. Чемпіонами матчу стали футзалісти Старокутського ліцею, дещо їм поступилася, посівши друге місце, команда Тюдівського ліцею, «бронзові» медалі у команди Кутського ліцею.

Вітаємо юних спортсменів із успіхами у спорті! Дякуємо за подаровані емоції, наполегливість на шляху до перемоги, тверду віру у свої сили!

Разом переможемо!

#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора