Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Турбота про дошкільнят: Світлана Онищук зустрілася із керівниками закладів дошкільної освіти Косівщини та Верховинщини

Дата: 07.03.2024 17:05
Кількість переглядів: 63

Фото без опису
У рамках перебування на Косівщині із робочим візитом голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук зустрілася із керівниками закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти з дошкільними підрозділами Косівського та Верховинського районів.

Дитячим садкам п’яти територіальних громад Косівщини передали 27 навчально-розвивальних ігор від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який захищає права дітей у 190 країнах світу, зокрема й в Україні. П’ять боксів для раннього розвитку дітей дошкільні установи району отримали за сприяння Косівської районної військової адміністрації.

Фото без опису

«Нашим спільним завданням є допомогти дитині рости здоровою, розвивати необхідні для її віку навички, логіку та креативність. За допомогою таких інтерактивних ігор дитина пізнаватиме світ, матиме корисне дозвілля та займатиметься пізнавальними активностями», - зазначила у своєму виступі Світлана Онищук.
Керівниця області розповіла присутнім у залі освітянам та головам територіальних громад районів про ініціативи обласної державної адміністрації щодо виховання дітей та учнівської молоді, підтримку родин загиблих військовослужбовців Прикарпаття.

Фото без опису

Йшлося про наймасштабніші учнівські змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», обласний конкурс «Серцем єдиним, ми – Україна», проєкт «Турбота про родини Героїв», обласні Ігри нескорених для військовослужбовців, які повертаються з фронту, та ветеранів війни.
На зустрічі слово мала заступниця голови облдержадміністрації Людмила Сірко, яка запросила присутніх до плідної співпраці у реалізації в області державної ветеранської політики та Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як».

Фото без опису

У свою чергу голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма подякувала керівництву облдержадміністрації за підтримку військових, всебічне сприяння райдержадміністрації та органам місцевого самоврядування району у щоденній роботі з релокації підприємств, наданні допомоги внутрішньо переміщеним особам, турботу про родини полеглих та здоров’я підростаючого покоління.
«У єднанні у нас єдиний шлях – шлях до перемоги», - такими словами Світлана Онищук завершила зустріч з освітянами.

Участь у зустрічі також взяли начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Тетяна Бойко та голова Верховинської районної військової адміністрації Василь Бровчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора