Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей спрямують два мільйони гривень з обласного бюджету

Дата: 11.03.2024 11:42
Кількість переглядів: 46

Фото без опису
Про це йшлося під час засідання обласного штабу з координування організації і проведення оздоровлення  та відпочинку дітей, яке провела заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко за участю  директорів оздоровчих таборів області.

«Нещодавно ми підбивали підсумки нашої оздоровчої кампанії, а вже зараз розпочинаємо новий етап цьогорічного оздоровлення, - розповіла Людмила Сірко. - Під час оздоровчої кампанії особливу увагу ми приділятимемо діткам  із родини загиблих Героїв, чиї батьки пропали безвісти чи опинилися в полоні".

Щороку діти Івано-Франківської області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, забезпечуються відпочинком у різних дитячих закладах оздоровлення та відпочинку в області та поза її межами, як за кошти обласного бюджету, так і за рахунок державного та місцевих бюджетів. Задля цього в області діє  комплексна Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки, згідно з якою на 2024 рік департаменту соціальної політики облдержадміністрації на організацію оздоровлення та відпочинок дітей виділено 2 мільйони гривень.

Під час зустрічі зазначалося, що в області діють 19 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які державно зареєстровані та атестовані. Також протягом кількох місяців Прикарпаття приймає на оздоровлення дітей та дорослих з прифронтових областей, яким доводиться жити під постійними обстрілами ворога. Спершу це були групи з Херсонської області, згодом приєдналась і Сумська, Донецька, Луганська області. Планується і Харківська.  Їх приймали та приймають  оздоровчо-відпочинкові заклади Косівщини та Яремчанщини.

Також мовилось і про проекти «Турбота про родину героя» та  “Гроші ходять за дитиною” (Є-оздоровлення).

На завершення засідання Людмила Сірко подякувала усім за плідну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора