Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми до Дня українського добровольця

Дата: 14.03.2024 09:25
Кількість переглядів: 49

Фото без опису
Шановні краяни!

Щороку 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Свято було започатковане 2017 року, щоб гідно вшанувати хоробрих чоловіків та жінок, які ризикують своїм життям заради нашої Батьківщини.

Починаючи з 2014 року, чимало добровольців загинуло за Україну і особливо важливим є пам’ятати про їхні подвиги в час повномасштабної війни країни-агресора з Україною, адже добровольці і сьогодні мужньо боронять свою рідну землю.

Щиросердечно вітаємо чоловіків і жінок добровольців Збройних Сил України! Ви - наша гордість і найкращий цвіт нації. Ви – лицарі, на яких буде рівнятися не одне покоління українців. Ви – сила, яка неодмінно подолає ворога і подарує нам велику Перемогу.

Вітаємо вас, наші незламні борці за свободу і незалежність Української нації. Бажаємо вам міцного здоров’я, допомоги Божої, сили, натхнення та терпіння у звершенні нових подвигів во славу України!

Перемоги та мирного неба!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора