Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма взяла участь у сесії Косівської районної ради

Дата: 21.03.2024 21:55
Кількість переглядів: 66

Фото без опису
Сьогодні, 21 березня 2024 року, відбулася ХІХ сесія Косівської районної ради під головуванням її очільниці Ганни Думітрак. Участь у сесії взяла голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма.

Засідання розпочали хвилиною мовчання та молитвою за полеглих Захисників і Захисниць України.

Фото без опису

Голова районної ради Ганна Думітрак та її заступник Тарас Фенчук відзначили подяками родини Захисників України, які на полі бою з окупантами захищають територіальну цілісність і суверенітет нашої держави.

Депутати розглянули питання, визначені порядком денним ХІХ сесії Косівської районної ради: заслухали інформацію Косівської районної виборчої комісії щодо визнання повноважень депутатів Косівської районної ради восьмого скликання, звіт голови Косівської районної військової адміністрації Наталії Кучми за 2023 рік, звіти Косівської окружної прокуратури та керівника КП «Косівська районна центральна аптека №40» за минулий рік.

Фото без опису

На сесії йшлося також про внесення змін до районного бюджету на 2024 рік, припинення права користування земельними ділянками, внесення змін до складу постійних комісій та складу президії районної ради.

Депутати внесли зміни до Програми підтримки повноважень виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у Косівському районі на 2021-2025 роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора