Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косівській громаді завершився територіальний етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: обрали найсильніших футзалістів

Дата: 22.03.2024 17:46
Кількість переглядів: 56

Фото без опису
У Косівській громаді готові до районного етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: тут вже визначилися із переможцями у баскетболі, волейболі, футзалі та черлідингу.

Фото без опису

Днями на спортивному майданчику зі штучним покриттям Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого було гаряче. На полі тривали футзальні баталії за чемпіонську першість та можливість голосно про себе заявити на другому відбірковому етапі наймасштабніших учнівських змагань.

Фото без опису

У фіналі зустрілися команди Вербовецької гімназії, Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого, Пістинського ліцею, Шешорської, Бабинської та Соколівської гімназій. Поєдинки вражали вболівальників та суддів своєю не на жарт запеклістю. На майданчику панував суцільний азарт та неймовірні емоції. Інтригу хлопці зберігали до кінця: передбачити трійку лідерів було важко.

Фото без опису

Хто ж став переможцем? Команда вправних футзалістів Вербовецької гімназії. Вітаємо хлопців та чекаємо ще кращої гри на районному етапі змагань, які вже зовсім скоро стартують на Косівщині.

Фото без опису

Другими фінішували школярі Пістинського ліцею. На третій сходинці із «бронзовими» нагородами малі спортсмени Шешорської гімназії імені В’ячеслава Чорновола.

Фото без опису

До слова, у Косівській громаді змагання з футзалу зібрали найбільшу кількість команд. За звання найсильніших боролися 12 шкільних команд із Річківського ліцею, Городянської гімназії, Старокосівського ліцею, Косівських ліцеїв №1 та №2, Микитинецької гімназії, Вербовецької гімназії, Косівського ліцею імені Ігоря Пелипейка, Пістинського ліцею, Шешорської, Бабинської та Соколівської гімназій.

Фото без опису

Дякуємо юнакам за участь, а команді-переможцю бажаємо вдало зіграти на районних змаганнях. Тренуйтеся, фінал вже у квітні!

Разом переможемо!

#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора