Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у Космацькій громаді відбулися змагання з футзалу

Дата: 23.03.2024 09:06
Кількість переглядів: 43

Фото без опису
П’ять команд школярів, які добре вміють грати у футзал, змагалися сьогодні за чемпіонський титул та право представляти Космацьку громаду на районному етапі спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Фото без опису

Змагання розпочали спільним виконанням Гімну України та хвилиною мовчання у пам’ять про полеглих Захисників і Захисниць Вітчизни.

Фото без опису

На урочистому відкритті у Космацькому ліцеї імені Омеляна Ковча юних спортсменів вітали голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма, начальник відділу освіти, молоді та спорту Космацької сільської ради Микола Палійчук і директор ліцею Василь Линдюк.

Фото без опису

«Щиро радію, що змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» збирають стільки прихильників спорту та активного способу життя, об’єднують у прагненні стати кращими, вправнішими на шляху до перемоги. Чесної гри та вдалих матчів. Нехай переможуть найсильніші», - побажала футзалістам Наталія Кучма.

У дарунок командам свій виступ презентували дівчатка-черлідерки.

Фото без опису

Погода хлопчикам сприяла: на спортивному майданчику зі штучним покриттям у Космачі розгорілися справжні футзальні баталії. Матчі проходили жваво, вирував дух здорового суперництва, поступатися ніхто не хотів.

Команди не просто змагалися: школярі докладали максимум зусиль, щоб забити переможного гола у ворота суперників.

Фото без опису

Найкраще це вдалося команді «Патріоти» Прокуравської гімназії. Хлопці заслужено посіли першу сходинку спортивної шани.

«Срібні» нагороди змагань виборола ФК «Дружба» Космацького ліцею імені Омеляна Ковча. На третьому місці футзалісти Брустурського ліцею.

Фото без опису

Дякуємо юнакам за участь! Нових звершень та перемог на футзальному полі! Чекаємо на районному етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»!

Разом переможемо!

#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора