Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови Косівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації Наталії Кучми до Дня Національної гвардії України

Дата: 26.03.2024 09:46
Кількість переглядів: 36

Фото без опису
26 березня наша держава відзначає День Національної гвардії України. Щиро вітаємо з професійним святом усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії стали на захист народу, цілісності та суверенітету держави в один із найважчих моментів нашої історії.

Відновлена у березні 2014 року, Національна гвардія показала, що вона є потужною силою оборони нашої Батьківщини, адже саме гвардійці та добровольчі батальйони у її складі одними із перших вступили у бій проти російського агресора. Вони гідно витримали випробування, пройшли крізь пекло війни, здобули довіру і повагу всього Українського народу.

Від імені жителів Косівщини висловлюємо слова подяки всім, хто зараз несе службу у зоні бойових дій. Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту, нових перемог і звершень у службовій діяльності, Божої опіки та перемоги над одвічними ворогами України.

Вічна слава вашим побратимам, які віддали своє життя за рідну землю. Їхній подвиг не забутий, а пам’ять про них завжди житиме у наших серцях.

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора