Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як правильно впоратися зі стресом вчили у Прокуравській гімназії

Дата: 28.03.2024 16:32
Кількість переглядів: 51

Фото без опису
Вчора у Космацькій територіальній громаді працювала мобільна бригада представництва відомої у світі організації «Terres des hommes». Цього разу її фахівці навідалися до Прокуравської гімназії: на запрошення працівника соціальної роботи Космацької сільської ради Любові Гарасим’юк психологині провели для старшокласників цікаву лекцію з ментального здоров’я.

Фото без опису

На уроці дітей навчали методам боротьби зі стресом. Для грунтовнішого розуміння цієї психологічної проблеми у користування діти отримали навчальні посібники.

Фото без опису

Заняття на тему «Як правильно впоратися зі стресом» провели в рамках реалізації на Косівщині Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

Фото без опису

«З Фондом «Terres des hommes-Україна» співпрацюємо вже близько двох років. Багато дітей та їхніх батьків із числа вразливих категорій населення отримують допомогу від діяльності, яку «Terres des hommes-Україна» провадить у Космацькій громаді», - ділиться соціальний фахівець Любов Гарасим’юк.

Фото без опису

Любов Гарасим’юк також зазначає, що такі проєкти щодо захисту прав дітей, підтримки осіб, які постраждали від міграції, у т.ч. щодо зміцнення стійкості їхнього ментального здоров’я є вкрай важливими, особливо в час, коли Український народ зі зброєю в руках відстоює своє право жити у незалежній та вільній державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора