Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання Високопреосвященному Владиці Юліану з нагоди Дня народження

Дата: 29.03.2024 09:15
Кількість переглядів: 41

Фото без опису
Ваше Високопреосвященство, Владико Юліане!

Щиросердечно вітаємо Вас з Днем народження. Сьогодні, коли Ви дякуєте Богові за прожиті роки життя, ми приєднуємося до Вашої молитви і просимо Милосердного Господа дарувати Вам ще більше сил, наснаги, терпіння та мудрості нести нелегкий хрест архіпастирського служіння у безперечно найважчий час в історії України.

Ваша багатогранна діяльність укріплює віруючих ввіреної Вам єпархії у безмежній любові до Бога і ближнього, об’єднує та гартує у важкій боротьбі за віру, державу та незалежність нашої рідної української землі.

Для нас Ви стали незаперечним лідером у духовній сфері нашого життя. З Вашим приходом Коломийська єпархія стала в один ряд з найкращими єпархіями Православної Церкви України.

Ваше архіпастирське служіння викликає повагу. В умовах постійної зайнятості Ви знаходите час для кожного. Своїм життям і діяльністю Ви є прикладом доброго пастиря, люблячого духовного батька та справжнього сина України.

Від усієї душі зичимо Вам, дорогий Владико, довгих років життя, невтомної праці та служіння у Винограднику Христовому. Нехай кожне зерно, посіяне Вами на ниві спасіння людських душ, принесе стократний урожай. Нехай Милосердний Господь дає сили йти до перемоги заради миру і блага нашої Батьківщини та Святої Помісної Православної Церкви України.

Здоров’я Вам, щастя, добра, добробуту та процвітання на многії, благії і щасливі літа.

З повагою

Голова Косівської районної
державної адміністрації – начальник
районної військової адміністрації
Наталія КУЧМА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора