Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герой України посмертно: Президент України вручив орден «Золота Зірка» рідним Івана Кримського

Дата: 02.04.2024 18:23
Кількість переглядів: 42

Фото без опису
24 лютого 2024 року Володимир Зеленський посмертно присвоїв капітану Збройних Сил України Івану Кримському звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

Фото без опису

Такої високої державної нагороди наш земляк родом із Яворова заслужив своєю відданістю та безграничною любов’ю до рідної української землі, роками бездоганної служби в рядах мужніх бійців Українського війська, звитягою та хоробрістю у справі захисту Вітчизни від загарбницького чобота ненаситного російського окупанта.

Фото без опису

Державний суверенітет та територіальну цілісність України Іван Кримський захищав з 2014 року. Капітан Кримський завжди першим йшов у бій та останнім повертався з поля битви.

Фото без опису

Та травневого дня 2022 року на Донеччині Воїн Світла зазнав смертельних поранень та поліг смертю Героя під ворожим мінометним обстрілом. Своїм життям загиблому Івану Кримському завдячує не один військовослужбовець…

Фото без опису

Днями у Маріїнському палаці в Києві Президент України Володимир Зеленський вручив родині Героя України орден «Золота Зірка». На жаль, посмертно…

Фото без опису

Жив з Україною в серці. Загинув за мирне майбутнє України…

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора