Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Декан Косівський Іван Близнюк молитовно відзначив 30-річчя священичої хіротоної

Дата: 03.04.2024 15:49
Кількість переглядів: 52

Фото без опису
3 квітня 2024 року у середу третього тижня Великого Посту митрофорний протоієрей декан Косівський Православної Церкви України Іван Близнюк у церкві Успіння Пресвятої Богородиці с. Старий Косів у співслужінні духовенства Косівського благочиння звершив Божественну Літургію Раніш Освячених Дарів Святителя Григорія Двоєслова, молитовно відзначивши 30-річчя священичої хіротонії.

Фото без опису

За Літургією духовенство та віряни возносили свої молитви за здоров’я отця-декана, Захисників та Захисниць Україні, за перемогу, мир та спокій на нашій українській землі.

Фото без опису

Після відпусту митрофорного протоієрея Івана Близнюка привітали священники Косівського благочиння, церковна управа, парафіяни храму Успіння Пресвятої Богородиці, очільники громади, волонтери, представники місцевих ЗМІ та громадськість.

Фото без опису

Отця-декана привітали голова районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма і заступник голови райдержадміністрації Василь Жмендак. Подякували отцю Івану за велику духовно-просвітницьку та волонтерську діяльність, побажали довгих років життя та служіння на ниві Христовій, мирного неба та якнайскорішої перемоги Українського народу.

Фото без описуУ свою чергу отець-декан подякував за вітання та закликав непохитно вірити у перемогу України над ворогами, підтримувати воїнів, молитися за мир та щасливе повернення українських військових до своїх родин.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора