Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: на Косівщині триває підготовка до ІІІ (районного) етапу змагань

Дата: 03.04.2024 16:02
Кількість переглядів: 50

Фото без опису
Вже наступного тижня на Косівщині стартуватиме ІІІ етап найбільш масштабних учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у боротьбу за путівку на обласні змагання вступають найкращі волейболісти та волейболістки району.

Фото без опису

Школярі інтенсивно тренуються, а організатори активно готуються до належного проведення відбіркового етапу спортивного проєкту з п’яти видів спорту.

Сьогодні на нараді у заступника голови Косівської районної державної адміністрації Василя Жмендака розглянули ряд організаційних питань: передусім йшлося про безпеку учасників у разі повітряної тривоги, підбір кваліфікованої суддівської колегії, гідне відзначення переможці та призерів змагань.

Фото без опису

Члени організаційного комітету дійшли згоди щодо термінів та місця проведення районного етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: змагання прийматимуть Косівська, Кутська та Рожнівська громади.

Нагадаємо, що на Косівщині успішно відбувся ІІ (територіальний) етап проєкту: участь у змаганнях взяли 131 команда з п’яти видів спорту, а це понад 1500 юних спортсменів та спортсменок.

Фото без опису

До участі у ІІІ (районному) етапі організатори змагань очікують 27 команд. Упродовж квітня найспортивніші школярі району боротимуться за перемогу у поєдинках з волейболу, баскетболу, футзалу, черлідингу та спортивного орієнтування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора