Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели нараду з сільськогосподарських питань

Дата: 04.04.2024 15:38
Кількість переглядів: 44

Фото без опису
Сьогодні у Косівській районній військовій адміністрації відбувся семінар-нарада з питань фінансової підтримки сільськогосподарських товаровиробників за участі керівників дрібних та середніх фермерських господарств, представників територіальних громад, Косівського відділу Головного управління Держпродспоживслужби та ветеринарної лікарні.

Фото без опису

На нараді головувала директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Алла Хамчич.

Семінар відкрили хвилиною мовчання за загиблими у російсько-українській війні. Присутніх привітав заступник голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак.

Фото без опису

На нараді говорили про участь сільськогосподарських товаровиробників Івано-Франківської області у державних та міжнародних програмах підтримки аграрного сектору економіки у 2023 році та очікувані напрямки фінансування у 2024 році. Із зазначеного питання слово мав заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Володимир Сірко.

Фото без опису

Йшлося також про грантові можливості для бізнесу та особливості програм для переробних підприємств, сімейні фермерські господарства, процедуру їх створення та реєстрації, профілактику отруєння бджіл.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора