Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наталія Кучма: Вдячна за підтримку людей, які втратили через війну свої домівки

Дата: 04.04.2024 17:22
Кількість переглядів: 118

Фото без опису
Сьогодні голова Косівської районної військової адміністрації Наталія Кучма зустрілася із директоркою Старокосівського ліцею Косівської міської ради Ярославою Лаврентович.

Очільниця району Наталія Кучма подякувала керівнику закладу освіти за невтомність у роботі із внутрішньо переміщеними особами, організацію навчального процесу для дітей із прифронтових областей України, які відпочивають та оздоровлюються на Косівщині.

«Вдячна за Ваше вміння як директора ліцею працювати з дітьми та заради їхнього щасливого майбутнього. Особливих слів подяки Ви заслуговуєте за небайдужість до потреб внутрішньо переміщених осіб, які знайшли у районі тимчасовий прихисток. Ви - рушійна сила милосердя задля життя та свободи», - такими словами до Ярослави Лаврентович звернулася Наталія Кучма.

Слід додати, що з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів в Україну Старокосівський ліцей не стоїть осторонь та всебічно допомагає у справі підтримки Українського війська, внутрішньо переміщених осіб та дітей із прикордоння областей, в яких ведуться активні бойові дії.

Саме тут, у стінах цього закладу освіти, впродовж двох років війни прихистили більше п’ятиста людей, яких війна змусила тікати із рідних домівок. Педагоги ліцею допомагають також із організацією навчання для дітей прифронтових областей України, яким в районі організовують відпочинок та оздоровлення.

Під керівництвом Ярослави Лаврентович у навчальному закладі неабияк переймаються облаштуванням спеціального простору для внутрішньо переміщених осіб, що дозволить їм швидше інтегруватися в громаду, вивчати історію, звичаї та традиції Гуцульщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора