Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роль та виклики прикордонної служби України в сучасному світі

Дата: 05.04.2024 08:41
Кількість переглядів: 46

Фото без опису
В рамках співпраці з прикордонною службою України 28 березня 2024 року Косівською районною філією Івано-Франківського обласного центру зайнятості було проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. Захід проходив під гаслом «Стань частиною безпеки: вступай до рядів Державної прикордонної служби України».

Розпочала захід провідний фахівець з профорієнтації Тетяна Романчич, яка ознайомила безробітних громадян з послугами які надає служба зайнятості, про стан ринку праці, звернула увагу присутніх на важливість професії військового в даний час.

Фото без опису

На заході був присутній старший солдат відділу комплектування 31 Прикордонного загону Державної прикордонної служби України В’ячеслав Онофрей, саме він докладно розповів про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом і в резерв Збройних Сил України, до навчальних частин та інших військових формувань, ознайомив присутніх з основними правами військовослужбовців, пов’язаними з проходженням служби, повідомив адресу і телефон, за якими вони можуть отримати консультації та наголосив про те, що Державна прикордонна служба України проводить рекрутингову кампанію з добору громадян та військовозобов’язаних для проходження служби  в прикордонних загонах нового зразка бригадного типу. За особистим вибором бажаючі, можуть самостійно обрати проходження служби в Черкаській, Хмельницькій або Львівській областях. І що на сьогоднішній день створена і постійно вдосконалюється гнучка система соціального захисту військовослужбовців. Військова служба за контрактом і питання комплектування війська військовослужбовцями, які проходять військову службу за контрактом, стає одним з вирішальних чинників для успіху всієї військової реформи яка наближає перемогу.

Провідний фахівець з профорієнтації
відділу кар’єрного консультування
Тетяна РОМАНЧИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора