Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творчість, навіяна війною і наскрізь пронизана любов’ю й трепетом до рідної землі, великою шаною до наших мужніх захисників 💙💛

Дата: 10.04.2024 21:13
Кількість переглядів: 49

Фото без опису
Творчі номери наших школярів, які створені в рамках масштабного обласного конкурсу для обдарованої молоді «Серцем єдиним, ми - Україна!», вражають своєю глибиною та патріотизмом.

📣 Перший (територіальний) етап цього проєкту відбувся в Івано-Франківській територіальній громаді, де свої таланти продемонстрували 19 шкільних команд, а це –близько 200 старшокласників.

Фото без опису

Загалом взяти участь у творчому конкурсі «Серцем єдиним, ми – Україна!» зголосилися 413 закладів загальної середньої освіти з усіх тергромад Прикарпаття. Спершу учнівські команди представлять творчі проєкти на рівні громад, тоді – на районному етапі. У підсумку виступлять на великому гала-концерті, який має відбутись у травні.

На розгляд професійного журі, у складі якого військовослужбовці, кращі педагоги області, діячі культури та мистецтва, школярі представили описову роботу про українського захисника, логотип команди й творчу частину.

Фото без опису

🤝 Перший етап конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна!» показав, що ми зуміли об’єднати неймовірно креативних і талановитих дітей, які по-особливому відчувають всі жахіття війни. Але водночас своїми талантами додають нам, дорослим, віри та впевненості у завтрашньому дні.

Надзвичайно вражена талантами дітей та слова вдячності педагогам, які допомагали з підготовкою творчих номерів.

Фото без опису

Сьогодні ми вкотре довели, що наші серця б’ються в одному ритмі – Перемоги України🇺🇦

☝🏼Варто наголосити, що для наших юних обдарувань ми підготували цікаві подарунки. Дякуємо партнерам конкурсу та людям доброї волі, які зголосилися підтримати нашу талановиту молодь. Працюємо над тим, щоби подарувати нашим дітям якнайбільше позитивних емоцій та незабутніх вражень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора