Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Серцем єдиним, ми - Україна!»: у Косівській громаді визначили переможця творчого конкурсу

Дата: 11.04.2024 19:53
Кількість переглядів: 159

Фото без опису
Сьогодні у Старокосівському ліцеї Косівської міської ради відбувся територіальний етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!».

Фото без опису

На конкурсі свої таланти демонстрували та боролися за перемогу вісім команд закладів загальної освіти Косівської громади, серед яких «Вольові серця» Старокосівського ліцею, «Єдині» Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого, «Незламні» Річківського ліцею, «Вільні» Косівського ліцею №2 імені Михайла Павлика, «Нескорені» Вербовецької гімназії, «Останній постріл» Шешорської гімназії імені В’ячеслава Чорновола, «Незламне серце Гуцульщини» Косівського ліцею імені Ігоря Пелипейка та «Незламні» Яворівського ліцею «Гуцульщина».

Фото без опису

«Україна багата своїми юними обдаруваннями. Дитяча любов до рідного краю є непереможною, тому і націю сильних та вільних духом українців не перемогти. Разом ми - сила! Разом ми – Україна», - звернувся у своєму вітальному слові в.о голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак.

Фото без опису

Конкурс «Серцем єдиним, ми - Україна!» у Косові зібрав талановиту та надзвичайно креативну учнівську молодь. У своїх виступах діти розповідали про свою любов до рідного краю, про жахіття війни та сильну віру у перемогу Українського народу.

Фото без опису

Визначити переможця було нелегким завданням для досвідченого журі. У підсумку найбільшу кількість балів отримала команда «Незламні» Яворівського ліцею «Гуцульщина». Діти цього закладу освіти виступатимуть на районному етапі конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!», який вже зовсім скоро проведуть у Косові.

Фото без опису

Мистецьку програму вела головний спеціаліст відділу освіти Косівської міської ради Вікторія Панчак.

Додамо, що проєкт "Серцем єдиним, ми - Україна", який започаткувала голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук, проводитиметься у кожній територіальній громаді Івано-Франківщини з метою патріотичного виховання дітей та юнацтва.

Фото без опису

Дякуємо дітям та їхнім наставникам, а також організаторам територіального етапу творчого проєкту за невтомність та любов до України.

Бо серцем єдиним, ми – Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора