Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака до Дня працівників пожежної охорони

Дата: 17.04.2024 09:10
Кількість переглядів: 98

Фото без опису
17 квітня в Україні відзначають День пожежної охорони. У цей день ми вітаємо тих, хто за покликом серця обрав одну із найважчих професій, яка потребує відваги, мужності, витримки та неабиякого вишколу. У будь-яку хвилину вони приходять на допомогу тим, хто того потребує, і, ризикуючи власним життям, приборкують вогняну стихію, рятуючи людські життя, матеріальні та культурні цінності.

Щиросердечно вітаємо пожежників нашого району з професійним святом! Бажаємо невичерпних сил і міцного здоров’я, легких буднів та менше надзвичайних ситуацій. Хай ваша важка робота завжди цінується по праву і справі та приносить щиру подяку суспільства. Хотілося б також подякувати ветеранам, які присвятили своє життя боротьбі з вогнем, і передали свій досвід нинішньому поколінню вогнеборців.

Ще раз вітаємо вас і бажаємо успіхів у вашій нелегкій роботі. Нехай вогонь палає тільки у ваших серцях від любові до ваших коханих, рідних та близьких. Міцного здоров’я вам, щастя, любові, миру та достатку.

Нехай береже вас Господь!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора