Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Поліцейський офіцер громади»: у Косові запрацювала поліцейська станція

Дата: 18.04.2024 10:51
Кількість переглядів: 41

Фото без опису
Косівська міська територіальна громада облаштувала поліцейську станцію: віднині про безпеку її мешканців дбатиме поліцейський офіцер громади – капітан поліції Іван Шатрук.

Станцію обладнали за сучасними стандартами. У капітально відремонтованому службовому приміщенні є все необхідне для роботи: від відповідної оргтехніки та нових меблів до засобів зв’язку і комунікації. Для оперативного реагування на виклики у користуванні поліцейського офіцера є й сучасний кросовер Renault Duster.

Фото без опису

Як розповідає начальник районного відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Павло Федій, такий осередок безпеки вдалося відкрити у тісній співпраці із Косівською міською радою. До забезпечення правопорядку у громаді керівництво міської ради віднеслося відповідально: виділили приміщення, відремонтували та обладнали кімнати на сучасний лад, придбали надійний та функціональний автомобіль.

Сьогодні поліцейську станцію урочисто відкрили. На добрий старт приміщення і патрульне авто освятили декан Косівський ПЦУ Іван Близнюк та о. Ростислав Близнюк.

Фото без опису

«Тішить, що у Косові запрацювала поліцейська станція. Тепер поліція буде максимально наближена до потреб громади та зможе оперативніше реагувати на виклики її мешканців», - зауважив о. Іван Близнюк.

У відкритті станції взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Сергій Безпалько та його заступник Остап Білейчук, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кучма, в.о. голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак, керівник районного відділу поліції Павло Федій та його заступник Роман Пилип’як, Косівський міський голова Юрій Плосконос, голова Косівської районної ради Ганна Думітрак, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Іванишин, поліцейські та запрошені.

Фото без опису

«Сьогодні у Косові відкриваємо вже 60-ту за рахунком поліцейську станцію на Івано-Франківщині. На досягнутому не зупинятимемося: наразі працюємо над відкриттям ще чотирьох станцій у Косівській громаді та інших громадах Косівського району», - зазначив начальник ГУНП в області Сергій Безпалько.

Функціонування поліцейської станції сприятиме профілактиці правопорушень, тут мешканці громади отримуватимуть якісний поліцейський сервіс.

На заході слово мала директор департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кучма, яка висловила сподівання, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» покращить безпекову ситуацію у Косівській громаді, сприятиме відновленню довіри населення до правоохоронної системи.

Фото без опису

«Відкриття поліцейської станції є для нас непересічною подією, бо це важливий крок на шляху до впровадження у громаді європейських норм із забезпечення правопорядку», - підкреслив у своєму виступі Косівський міський голова Юрій Плосконос.

Посадовець також відзначив, що взаємодія поліції та громади у процесі запуску поліцейської станції відбувалася злагоджено та на засадах партнерства.

Додамо, що поліцейська станція функціонує на першому поверсі адмінбудівлі Косівської міської ради за адресою: м. Косів, м-н Незалежності, 11. Графік роботи поліцейського офіцера громади – 9.00-18.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора