Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: позаду екватор районного етапу змагань

Дата: 18.04.2024 10:54
Кількість переглядів: 41

Фото без опису
На Косівщині фінішували змагання з футзалу районного етапу спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: команди юних футзалістів гостинно приймали у Рожнівській територіальній громаді.

За чемпіонський титул та неабияку можливість голосно про себе заявити на обласному рівні найпопулярніших шкільних змагань країни боролися команди Старокутського ліцею Кутської селищної ради, Прокуравської гімназії Космацької сільської ради, Акрешорської гімназії Яблунівської селищної ради, Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Рожнівської сільської ради та Вербовецької гімназії Косівської міської ради.

Фото без опису

Зі стартом футзальних поєдинків спортсменів вітали в.о. голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак, Рожнівський сільський голова Сергій Радиш, вихованець футбольної академії ФК «Шахтар» Донецьк, гравець ФК «Сконті» Рига-Латвія, ФК «Карпати» Львів, ФК «Верес» Рівне Іван Луканюк та директор Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Олена Радиш.

Фото без опису

«Ще зовсім недавно у кожній громаді району тривали змагання в рамках територіального етапу наймасштабніших учнівських змагань країни «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», а вже сьогодні кращі з кращих юних спортсменів Косівщини змагаються за перемогу на районному етапі спортивного проєкту. Щиро вітаю команди-учасниці змагань з футзалу. Чесної вам гри! Перемоги найсильнішим футзалістам», - сказав в.о. голови райдержадміністрації Василь Жмендак.

Змагання зібрали чисельних вболівальників, які віддано підтримували гравців на полі та позитивно впливали на перебіг футзальних матчів.

Фото без опису

Напружена, але чесна і безкомпромісна гра визначила переможців районних змагань з футзалу. Ними стали хлопці ФК Вербовецької гімназії. До перемоги спортсмени йшли цілеспрямовано і вперто: як результат, команда заслужено посіла першу сходинку спортивної шани.

За крок до чемпіонства були гравці ФК Старокутського ліцею: у фіналі хлопці дещо поступилися команді-переможцю та вибороли на змаганнях «срібні» нагороди.

Третьою фінішувала команда Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника: для своєї школи юнаки завоювали «бронзу».

Фото без опису

Четверте та п’яте місця між собою розділили ФК Прокуравської гімназії Космацької сільської ради та ФК Акрешорської гімназії Яблунівської селищної ради відповідно.

Школярів нагороджували дипломами та кубками районного етапу спортивного проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Фото без опису

Вітаємо всіх учасників змагань та дякуємо за азартну гру і влучні голи!

Разом переможемо! Бо тільки у єдності, пліч-о-пліч, наша сила!

#scl_ivano_frankivskregion #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора