Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створюємо можливості для розвитку українських підприємців

Дата: 22.04.2024 14:30
Кількість переглядів: 25

Фото без опису
На порталі Дія.Бізнес з’явилася Рамка підприємницьких компетенцій EntreComp+ — це документ, адаптований під глобальні виклики та технологічні тренди малого й середнього бізнесу в Україні. Він допомагає наблизити умови та принципи роботи українських підприємців до стандартів ЄС. 

Щоб допомогти підприємцям реагувати на світові тренди малого й середнього бізнесу, Київська школа економіки адаптувала систему The Entrepreneurship Competence Framework під потреби українців.

Серед важливих доповнень Рамки підприємницьких компетенцій для України:

  •  акцент на сталому розвитку та етичному мисленні
  •  ширший погляд на технології та інновації
  •  фокус на глобальних трендах і перспективах розвитку
  •  інклюзивна адаптація бізнесу до специфічних потреб споживачів та працівників
  •  інновації «Гендерна рівність та соціальна інклюзія», «Конфліктна чутливість», «Клімат та довкілля»

Наступні кроки для реалізації проєкту — розробка системних навчальних продуктів та впровадження компетенцій, необхідних персонально кожному підприємцю.

Ознайомитися з Рамкою підприємницьких компетенцій  EntreComp+ можна за посиланням — https://business.diia.gov.ua/cases/iniciativi/entrecomp-plus 

Розвиваємо підприємницьку екосистему України разом.

Рамка підприємницьких компетенцій EntreComp+ для українського малого та середнього бізнесу розроблена з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту й національного проєкту Дія.Бізнес та реалізована в межах проєкту Good Governance Fund «Ревіталізація бізнес-клімату в Україні», який фінансується UK International Development від Уряду Великої Британії. Імплементатори проєкту — Abt Britain та Kyiv School of Economics.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора