Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обрали переможця ІІ етапу обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна»

Дата: 23.04.2024 20:36
Кількість переглядів: 61

Фото без опису
У Будинку культури та дозвілля Косівської міської ради відбувся ІІ етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» серед закладів загальної середньої освіти району.

Фото без опису

Брали участь у цьому етапі конкурсу переможці І туру, а саме команди:

1. «Незламні» Яворівського ліцею «Гуцульщина» Косівської міської ради з музичною композицією «З Україною в серці» (керівники – Світлана Корпанюк і Надія Копчук);

2. «Міцні духом» Стопчатівського ліцею Яблунівської селищної ради з музичною композицією «В нас сила духу – нездоланна» (керівники – Олеся Шкрібляк, Надія Павличко, Оксана Войтова);

3. «Воля соколина» Тюдівського ліцею Кутської селищної ради з музичною композицією «Життя – лиш мить» (керівники – Христина Бойчук, Світлана Кордяк, Марія Чоланюк);

Фото без опису

4. «Сила сердець» Хімчинського ліцею «Інтелект» Рожнівської сільської ради з музичною композицією «Сила сердець – єдність України» (керівники – Віра Підлетейчук, Світлана Підлетейчук);

5. «Україна в моєму серці» Брустурського ліцею Космацької сільської ради з музичною композицією «Я – Україна» (керівники – Валентина Габорак, Мирослава Ватаманюк, Мар'яна Довірак, Ольга Петращук).

Розпочали захід виконанням Гімну України. Хвилиною мовчання присутні у залі вшанували пам’ять всіх, хто загинув у розв’язаній росією війні.

Фото без опису

В.о. голови Косівської районної військової адміністрації Василь Жмендак під час свого виступу подякував Збройним силам України за можливість проводити такі конкурси серед учнівських колективів. Він адресував теплі і щирі слова всім, хто брав і бере участь у конкурсі, а також тим, хто підготував команди до участі у ньому.

«Цей конкурс, започаткований головою обласної державної адміністрації Світланою Онищук, передбачає три етапи. Перший етап достойно провели у громадах району, вибрали там кращих. І сьогодні вони – у цьому залі. Кращу команду із кращих нам треба обрати на другому етапі конкурсу, адже саме ці діти будуть гідно представляти Косівський район у м. Івано-Франківську на третьому етапі конкурсу. Варто відзначити, що в цьому патріотичному конкурсі беруть участь також діти, батьки яких загинули, захищаючи нашу державу, і тих, хто боронив і зараз боронить нас від агресора. Тут всі мають можливість показати, як люблять і вболівають за рідну державу. За короткий час діти зі своїми наставниками змогли підготувати чудові патріотичні номери і мають можливість сьогодні на цій сцені показати їх нам», – наголосив Василь Жмендак.

Фото без опису

Після виступів всіх команд журі обрало переможця. Ним стала команда «Міцні духом» Стопчатівського ліцею Яблунівської селищної ради.

Голова журі Василь Жмендак вручив подяки за активну участь у ІІ етапі обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» командам «Україна в моєму серці» Брустурського ліцею Космацької сільської ради, а також «Сила сердець» Хімчинського ліцею «Інтелект» Рожнівської сільської ради.

Фото без описуГрамотами за зайняте ІІІ місце нагородили команду «Незламні» Яворівського ліцею «Гуцульщина» Косівської міської ради; за зайняте ІІ місце – «Воля соколина» Тюдівського ліцею Кутської селищної ради; за зайняте І місце – команду «Міцні духом» Стопчатівського ліцею Яблунівської селищної ради.

Насамкінець патріотичного заходу Василь Жмендак подякував всім учасникам конкурсу за чудові виступи, їхнім наставникам за допомогу своїм учням, працівникам Будинку культури за проведення заходу, всім присутнім у залі – за те, що відвідали Косів і вкотре переконалися, які в нас талановиті і патріотичні діти.

Фото без опису

Ведуча Софія Тарасюк завершила захід такими словами:

«За мир наш і спокій ідуть воювати,

Щоб ми могли жити, вони йдуть вмирати,

Я вірю, що ми в цій війні переможем,

Бо ми не одні, ми – під захистом Божим».

І ми неодмінно разом переможемо!

Все буде Україна!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора