Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Косові провели першість району з настільного тенісу

Дата: 24.04.2024 16:29
Кількість переглядів: 32

Фото без опису
Сьогодні у спортивному клубі «Мала ракетка» позмагатися за чемпіонство у настільному тенісі з’їхалися кращі тенісисти та тенісистки Кутської, Космацької та Косівської громад: тут проводили першість Косівського району з настільного тенісу.

Юних спортсменів вітали керівник апарату Косівської райдержадміністрації Ірина Іванишин та головний суддя змагань, тренер-викладач Косівської ДЮСШ «Гірське орлятко» Ярослава Пачич.

Фото без опису

Особисто-командні змагання з настільного тенісу, організатором яких виступила Косівська районна військова адміністрація, проводилися серед хлопців та дівчат у вікових категоріях 2006-2008р.н., 2009р.н. і молодші. 
Як розповідає головний суддя змагань Ярослава Пачич, діти вправно володіють тенісною ракеткою, професійний рівень юних тенісистів є досить високим.

У підсумку змагального дня у віковій категорії 2006-2008р.н. перші ракетки серед юнаків та дівчат вибороли представники Косівської громади Ігор Оленюк та Софія Данилюк.

Фото без опису

Дещо їм поступилися у вправності Олександр Винничук та Веоріка Дарійчук із Кутської громади, посівши другу сходинку спортивної шани. На третьому місці представники Космацької громади Павло Пташник і Ангеліна Полюк.

У віковій категорії 2009р.н. та молодші «золото» вибороли Олег Дуленчук із Косівської та Сніжана Нестерук із Кутської територіальних громад.

Другими фінішували Олександр Кравчук із Кутської та Еліза Палагнин із Косівської громад. «Бронза» у спортсменів Космацької громади Івана Сливчука та Лілії Костюк.

У командному заліку перемога за тенісистами Косівської громади. Друге і третє місця між собою розділили команди Кутської та Космацької територіальних громад відповідно.

Фото без опису

Чемпіонів та призерів змагань нагороджували кубком, медалями та грамотами організаторів турніру. Подякою за всебічне сприяння у проведенні першості району з настільного тенісу керівник апарату Косівської райдержадміністрації Ірина Іванишин відзначила головного суддю змагань Ярославу Пачич.

Дякуємо спортсменам та їх тренерам за участь, небайдужість до спорту та активний спосіб життя! Вперед до нових перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора