Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Косівщині районний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» завершився змаганнями з баскетболу

Дата: 25.04.2024 16:46
Кількість переглядів: 32

Фото без опису
Вдалий фініш – найсильніші баскетбольні команди району готові до нового старту!

У баскетболістів Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого та баскетболісток Старокутського ліцею попереду нові звершення: вчора юнаки та дівчата здобули переконливу перемогу на баскетбольному майданчику ІІІ етапу наймасштабніших шкільних змагань країни. Тепер хлопці та дівчата інтенсивно тренуватимуться вражати з першого кидка на обласній спортивній арені.

У боротьбі за чемпіонську першість у баскетболі змагалися юнацькі команди Старокутського ліцею Кутської селищної ради, Хімчинського ліцею «Інтелект» Рожнівської сільської ради, Яблунівського ліцею імені Івана Франка Яблунівської селищної ради та Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого Косівської міської ради, а також дівочі команди Старокутського ліцею Кутської селищної ради та Яблунівського ліцею імені Івана Франка Яблунівської селищної ради.

Ігрові зустрічі баскетболістів та баскетболісток були непередбачуваними. Спортсменів шалено підтримували вболівальники: такі емоції додавали гравцям більшої сили та наснаги до перемоги.

Інтрига трималася протягом цілого матчу. У підсумку змагань серед юнаків – з рахунком 30:15 перемогу здобули баскетболісти Косівського ліцею №1 імені Ярослава Мудрого. Другими у рейтингу – школярі Старокутського ліцею. «Бронза» у хлопців Хімчинського ліцею «Інтелект». Четвертою фінішувала команда Яблунівського ліцею імені Івана Франка.

Серед дівчат перемога у баскетболісток Старокутського ліцею, на другому місці спортивної шани школярки Яблунівського ліцею імені Івана Франка.

По завершенню баскетбольних баталій спортсменів нагороджували тематичними дипломами, кубками та медалями. В.о. голови Косівської райдержадміністрації Василь Жмендак, заступник Косівського міського голови Володимир Петричук та директор Косівського ліцею №1 імені Івана Франка Богдан Фокшей дякували школярам та їхнім наставникам за невичерпну енергію, жагу до перемоги, цікаву гру та азарт.

«Юнаки та дівчата! Тепер – ви в обласному етапі! Наполегливо тренуйтеся заради нових перемог», - з такими словами звернувся до переможців Василь Жмендак.

Дякуємо баскетболістам та їхнім тренерам за приклад, що надихає! Окремі слова вдячності вболівальникам, які вміють підтримувати та мотивувати! 

Разом переможемо!


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора