Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Вербною неділею

Дата: 28.04.2024 09:05
Кількість переглядів: 42

Фото без опису
Шановні краяни! Наші славні Захисники та Захисниці!

28 квітня ми святкуємо одне із найбільших дванадесятих свят – Вхід Господній в Єрусалим, або, як кажуть в народі, Вербну неділю.

Це свято повертає нас в час земного життя Христа Спасителя, коли Він перед тим, як бути розп’ятим і воскреснути з мертвих, святково увійшов в Єрусалим. Його вітали люди, стелячи під ноги осляти свій одяг, пальмове віття та зелені галузи, вигукуючи: «Осана Сину Давидовому! Благословенний хто йде у Господнє ім’я! Осана на висоті».

Кожного року ми ніби знову і знову переживаємо цю величну подію, вітаючи Христа Спасителя гілочками верби у наших святих храмах, віддаючи щиру подяку за велику любов, науку вічного життя та безмежне милосердя до нас, недостойних.

У ці весняні сонячні дні хочемо побажати всім миру і спокою, достатку в домі, чистих прагнень і намірів, гармонії з рідними та близькими. Нехай галузки верби стануть символом нового життя та початку нового шляху, що веде до перемоги над ворогами.

Бажаємо всім розквітати та оновлюватися як природа навесні, милуватися красою, наповнювати серцем радістю, приємними емоціями і позитивними моментами.

Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, добра, добробуту, задоволення від життя та любові один до одного.

Верба б’є, не я б’ю, за тиждень Великдень!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора