Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всесвітній тиждень імунізації: у Косові відбувся День здоров’я

Дата: 26.04.2024 18:55
Кількість переглядів: 22

Фото без опису
Вчора, 25 квітня 2024 року, у рамках відзначення Всесвітнього тижня імунізації у Косові відбулася виїзна акція «День здоров'я», започаткована ДУ «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

За ініціативи головного державного санітарного лікаря області Руслана Савчука захід у Косові провели працівники Косівсько-Верховинського міжрайонного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» спільно із фахівцями медичної служби КНП «Косівська центральна районна лікарня» Косівської міської ради та Мобільної оптики.

В акції взяли участь 167 осіб, з них 123 жінки та 44 чоловіка.

Мешканці та гості міста мали можливість отримати фахові консультації сімейного лікаря, дерматолога та офтальмолога, пройти ряд обстежень на діагностику роботи серця, визначення рівня артеріального тиску, глюкози в крові та індексу маси тіла. Проводили також щеплення та тестувань на ВІЛ/СНІД, гепатит B і С, COVID-19.

Під час акції містянам роз’яснювали шляхи профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, наголошували на важливості проведення профілактичних щеплень та здорового способу життя, розповсюджували відповідні інформаційні матеріали. Фахівці провели для охочих майстер-клас щодо гігієни рук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора