Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Днем прикордонника

Дата: 30.04.2024 09:05
Кількість переглядів: 46

Фото без опису
Шановні прикордонники! Наші Герої, Захисники та Захисниці!

Шановні ветерани!

Щиросердечно вітаємо вас з Днем прикордонника. Вам випало жити і служити у найважчий час боротьби з підлим ворогом, що напав на нашу країну і топче своїми рашистськими чобітьми нашу святу благословенну українську землю.

Саме ви, прикордонники, першими вступили в бій з путінською ордою і своєю мужністю довели, що ви є гідними синами і дочками нашої України. Ваше гасло «Слава і честь» гордо звучить не тільки на кордонах України, але й у найгарячіших місцях на Сході та Півдні нашої Батьківщини, де йдуть запеклі бої з окупантами і гартується сила та міць Української армії.

Ви довели, що прикордонники – це еліта Збройних Сил України, яка успішно веде боротьбу із ненависними ворогами.

Ми вдячні кожному, хто присвятив своє життя охороні кордонів нашої держави, хто з честю і гідністю виконує почесну справу служіння Батьківщині. Дякуємо вам за вашу мужність та героїзм. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих прикордонників, які віддали своє життя за Українську державу.

У цей день вітаємо вас зі святом, бажаємо бути завжди стійкими, сильними та витривалими. Зичимо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, життєвих гараздів, миру, достатку та наполегливості у вашій праці на благу нації.

Разом до перемоги! Слава Україні!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора