Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЛОТ: Ікона « Покрова Пресвятої Богородиці»

Дата: 01.05.2024 11:19
Кількість переглядів: 45

Фото без опису
Пропонуємо вашій увазі черговий лот, який буде представлено на ІІІ благодійному аукціоні на підтримку Збройних сил України – ікону «Покрова Пресвятої Богородиці».

Ікона «Покрова Пресвятої Богородиці» – одна з найбільш шанованих у всіх християнських конфесіях. Вона символізує віру, милосердя і співчуття. Недарма Божу Матір називають Заступницею.

На іконі «Покрова Пресвятої Богородиці» Матір Божа зображена в позі Оранти, на її руки накинутий омофор – традиційне покривало, яким в біблійні часи жінки вкривали голову і плечі.

Прийнято вважати, що молитва, яку підносять біля ікони « Покрова Пресвятої Богородиці», зміцнює людину у вірі, наповнює її серце світлом, радістю і спокоєм, дарує надію.

Авторка ікони – Ольга Сніховська, студентка ІV курсу декоративного живопису Косівського інституту  прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ.

Керівник – Перегінець Василь Іванович.

Зацікавилися іконою та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин –тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора