Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання в.о. голови Косівської районної державної адміністрації – в.о. начальника районної військової адміністрації Василя Жмендака з Великоднем

Дата: 05.05.2024 09:05
Кількість переглядів: 110

Фото без опису
Шановні краяни! Дорогі Захисники та Захисниці!

Щиросердечно вітаємо вас з найбільшим християнським святом – Світлим Воскресінням Христовим! Це свято перемоги добра над злом, любові над ненавистю, життя над смертю. Це свято світлої надії на добрі зміни та Божу поміч у прискоренні нашої перемоги.

З початком вторгнення російського агресора на нашу рідну землю ми пережили страх і розгубленість, які пізніше переросли у бажання самовіддано боронити Батьківщину, захищати свої сім’ї, родини та своїх дітей.

Це нас згуртувало, об’єднало, зробило сильнішими. Ми перестали боятися і твердо віримо, що як Господь переміг смерть і воскрес із мертвих, так і ми переможемо ненависного ворога і воскреснемо до нового життя у вільній, могутній, процвітаючій Україні!

З нагоди Великодня прийміть наші найщиріші привітання і побажання Божого благословення, здоров’я і добробуту. Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжував вас і ваші родини, давав сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної України.

Нехай радісні Пасхальні дні покладуть благодатні початки нових перемог і звершень на нашому життєвому шляху.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою

В.о. голови Косівської районної
державної адміністрації – в.о. начальника
районної військової адміністрації
Василь ЖМЕНДАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора