Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Купити грошове дерево – допомогти Збройним Силам України

Дата: 06.05.2024 11:22
Кількість переглядів: 43

Фото без опису
Сьогодні здивувати когось чим-небудь – справа майже неможлива. Але не у випадку унікального лоту, який виставили на благодійний аукціон у підтримку Українського війська.

Мова йде про стильну картину, яка ідеально виглядатиме на стіні сучасного офісу людини бізнесу. Грошове дерево «Дуб» як символ фінансового достатку та кар’єрного зростання вигідно підкреслить діловий стиль, впевненість та естетичний смак свого власника.

Чорне обрамлення картини композиційно гармоніює зі срібним відблиском справжніх монет, що формують розлогу крону міцного, з глибоким корінням дубу.

Придбати картину до свого кабінету чи як презент своєму другу-лідеру у  бізнес колі успішних підприємців можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації. 

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05. Дата проведення аукціону у Косові – 10 травня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора