Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тростина для панни: розповідаємо про лот від Олександра Бієвського

Дата: 06.05.2024 15:28
Кількість переглядів: 31

Фото без опису
Історія застосування тростин сягає сивої давнини: у різні часи вони використовувалися за різним призначенням, слугували декоративним аксесуаром, містили у собі приховану зброю, були частиною церемоніалу, вважалися ознакою влади.

Сьогодні тростини використовують здебільшого як опору при ходьбі, проте традиція оздоблювати та прикрашати такі палиці залишилася і донині.

Унікальну у своєму роді тростину для панни авторства Олександра Бієвського представили як лот на благодійний аукціон у підтримку Українського війська.

Таку палицю, виготовлену із дерева у поєднанні із цінними бронзою, латунню, міддю та мельхіором, нова її власниця носитиме із гордістю.

І справді, техніки її виконання вражають уявою майстра: тут гармонійно поєднуються литво із точінням, карбуванням та плетінням металу. Ідеальна оздоба для жінки, яка цінує красу, елегантність та довершеність стилю!

Придбати тростину та фінансово допомогти Збройним Силам України можна на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.

Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Дата проведення аукціону – 10 травня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора