Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пропонуємо вашій увазі черговий лот, який буде представлено на ІІІ благодійному аукціоні на підтримку Збройних сил України – стильні металеві підлогові вішаки ручної роботи.

Дата: 07.05.2024 08:32
Кількість переглядів: 19

Фото без опису
Відомим є вислів Станіславського про те, що театр починається з вішаків, адже гардероб – це перше місце, куди потрапляє відвідувач, зайшовши у будівлю театру. Проте вислів відомого театрала можна транслювати і на наше буденне життя, адже житло кожного з нас починається з вітальні та коридору – місця, де ми залишаємо свій верхній одяг, головні убори, парасольки та інші речі.

Стилістика даних вішаків може грати важливу роль, особливо якщо вони використовуватимуться у видимих місцях, наприклад, у спальні чи передпокої, адже ці вішаки майстерно виконані із якісного заліза майстром Сергієм Книшем.

Загорілись придбати омріяну річ та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин – тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора