Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Третій благодійний аукціон у Косові: шкіряний пояс (черес) від Світлани Гебель

Дата: 07.05.2024 11:10
Кількість переглядів: 23

Фото без опису
Пропонуємо вашій увазі сучасний варіант гуцульського  шкіряного чоловічого поясу  у  бездоганному виконанні талановитої викладачки Косівського фахового коледжу ЛНАМ  з відділу художніх виробів шкіри Світлани Гебель.  Даний пояс виготовлений вручну, що підкреслює майстерність та традиційний підхід талановитої майстрині. Пояс зроблено із високоякісної  шкіри та оздоблено металевими холітенами.

Гуцульський пояс (черес) є важливою частиною національного костюма та культурного спадку гуцулів. Пояс не тільки має практичне значення повсякденного вжитку гуцулів, але також є важливим символом їхньої ідентичності та мистецтва.

Фото без опису

Припав до душі бездоганний витвір мистецтва? Загорілися бажанням поповнити свій гардероб унікальною сакральною річчю  та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин –тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора