Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Панно « Різдво Христове»

Дата: 07.05.2024 11:41
Кількість переглядів: 25

Фото без опису
Пропонуємо вашій увазі черговий лот, який буде представлено на ІІІ благодійному аукціоні на підтримку Збройних сил України – панно «Різдво Христове».

Різдво Христове – це світле і чудове свято для віруючих людей всього світу. Однією з найбільш відомих та показових ікон є «Різдво Христове». Образ новонародженого Спасителя передано особливо зворушливо. Ікона розповідає про одну з найбільш відомих подій – про народження Ісуса Христа від Діви Марії. Сюжет ікони простий і водночас урочистий – волхви у втіленні трьох царів приносять з собою дари народженому Божому Сину.

Ікону виконано олією на полотні, розмір – 120х100 см.

Автор – Інесса Савчук, дипломна робота студентки ІV курсу монументально-декоративного живопису Косівського інституту  прикладного та декоративного мистецтва ЛНАМ;

Керівник – Молень Валентина Дмитрівна.

Зацікавила красива, спокійна і умиротворена ікона та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин –тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора