Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Текстильний торшер «Світло надії»: розповідаємо про черговий лот, який буде представлено на ІІІ благодійному аукціоні у місті Косові на підтримку Збройних сил України.

Дата: 07.05.2024 14:35
Кількість переглядів: 17

Фото без опису
Пропонуємо вашій увазі оригінальний  настільний світильник, виконаний ученицями  Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Рожнівської сільської ради Панчишак Віталіною ( 10 – Б клас)  та Ватаманюк Іриною (8-Б клас). Лот «Світло надії», що символізує велике бажання кожного українця відчути смак довгоочікуваної Перемоги, з надією на мирне, щасливе, спокійне життя на українській землі.

Декоративний стильний світильник висотою 50 см.  виконаний із  натуральних текстильних матеріалів в  техніці  перебірного ткацтва.

Хочете додати своїй кімнаті унікальності, підкреслити свій вишуканий стиль і мати при цьому відмінне освітлення та бажаєте взяти участь в аукціоні на підтримку Збройних сил України!? Долучайтеся! Аукціон вже стартує! За більш детальною інформацією  звертайтеся до контактної особи Ірини Іванишин –тел.:  0678033605.

Організатором третього благодійного аукціону є громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора