Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лот від Петра Зеленчука: у кращих традиціях косівської мальованої кераміки

Дата: 07.05.2024 17:08
Кількість переглядів: 28

Фото без опису
З керамічного посуду їжа смакує по-особливому: відчувається присмак домашнього затишку, пахне теплом рідного дому, на душі стає легко, чомусь одразу згадується щасливе босоноге дитинство у колі найрідніших серцю людей.

Магія глиняного посуду зачаровує і справжні господині про це добре знають.

Стіл, вкритий вишитою скатертиною, з по-гуцульськи сервірованим посудом у кращих традиціях косівської мальованої кераміки, - мрія кожної ґаздині, яка любить і знає як приймати у себе гостей.

Нагода придбати такий набір є у всіх, хто долучиться до третього аукціону, виручені кошти на якому спрямують на потреби Збройних Сил України. Адже на благодійний захід виставили унікальний лот – посуд рук відомого косівського кераміста Петра Зеленчука.

Впевнені, що новим власникам посуду добре смакуватиме горнятко прохолодного молока чи смачного узвару, налитого із красивого дзбанку, та пухкі пампушки із довершеного кльошу для гуцульської випічки. А підкови із мелодійними дзвіночками обов’язково наповнюватимуть дім господарів щастям, щирим дитячим сміхом та достатком під мирним небом України!

Зацікавив посуд та бажаєте взяти участь в аукціоні? Долучайтеся! Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.

Організатором другого благодійного аукціону виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної державної (військової) адміністрації. Дата проведення – 10 травня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора