Косівська районна державна адміністрація
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійний аукціон у Косові: неймовірний керамічний посуд від Ірини Фаїк

Дата: 08.05.2024 15:18
Кількість переглядів: 29

Фото без опису
Любов з першого погляду – це про надзвичайної краси та унікальності набір керамічного посуду у теплих шоколадно-вершково-кавових кольорах, що дарують відчуття затишку, комфорту та неповторної миті щастя у колі найрідніших серцю людей.

Своїм талантом мисткиня Ірина Фаїк із творчої майстерні «Фіра» радо поділилася із організаторами третього благодійного аукціону, який 10 травня 2024 року проведуть у Косові. Підтримавши благородну ініціативу, Ірина надала чудовий набір із чотирьох горнят та дзбанку на дерев’яному підносі зі зручними металевими ручками.

Такій набір перетворить будень на свято, подарує настрій і посмішку, підкреслить естетичний смак господині гостинного дому.

Придбати цю оригінальну річ – це зробити собі коштовний подарунок, який милуватиме око, зігріватиме холодними зимовими вечорами та даруватиме бажану прохолоду спекотним літом.

Керамічний набір від «Фіри» можна купити на благодійному аукціоні, організатором якого виступає громадська організація «Туристична Асоціація «Гуцулія» за підтримки Косівської районної (військової) адміністрації.

Виручені на аукціоні кошти спрямують на підтримку Збройних Сил України. Контактна особа для більш детальної інформації – Ірина Іванишин, моб. тел. 067 803 36 05.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора